Dröm dig bort till lyx och glamour med NetEnts Mega Fortune

      Kommentarer inaktiverade för Dröm dig bort till lyx och glamour med NetEnts Mega Fortune

Om du är en av de spelarna som gärna spelar för att vinna stort är Mega Fortune från svenska NetEnt spelet för dig. Här kan du skaffa dig en känsla av lyx när du spelar till bakgrunden av lyxbåtar och bubbel i högsta hugg. Denna omåttligt populära spelautomat innehåller en progressiv jackpott och är en av dem största i sitt slag. Med tre olika nivåer av jackpotts kan du ge dig chansen att förändra ditt liv drastiskt. Dessa olika jackpotts är som följer: Mega (den största), Major och The Rapid. Detta spelet är även känt för att göra folk till miljonärer på rullande band då de som spelar på Mega Fortune hjälper till att lägga pengar i potten för en lycklig vinnare att ta hem. På detta sätt finns det alltid stora vinster att ta hem.

Hur spelar jag på Mega Fortune?

Som många andra spelautomater på online casino är det väldigt enkelt att sätta igång och spinna sig loss på denna spelautomat. Mega Fortune innhåller fem hjul på tre rader med 25 vinstlinjer. Minsta insatsen du kan spela för per spinn ligger på €0,25 och högsta insatsen per spinn är €50 vilket gör att Mega Fortune passar alla typer av spelare.

Hur vinner jag storvinsten på Mega Fortune?

Detta är frågan alla ställer sig när det kommer till denna typen av spelautomat. När du väl satt hjulen i spinn finns det självklart massvis med symboler och funktioner att hålla utkik på. Dessa förklaras mer ingående nedanför.

  • Free Spins – För att landa free spins ska du hålla koll på champagneflaskor och kristall-glas. Om du landar tre eller fler av dessa scattersymboler på en vinstlinje kommer du sätta igång free spins funktionen. Genom att klicka på en av dem kommer du få reda på hur många free spins du får och även med hur stor multiplikation.
    Självklart finns det även free spins att få under free spins omgången. Om du lyckas få två eller fler scattersymboler på en vinstlinje under dina free spins får du mer av dessa eller en ökning på multiplikatorn som du redan har. Självklart kan bonusspelet aktiveras under free spins.
  • Bonusspelet där du kan kamma hem miljoner – Detta läge aktiveras när du fått tre eller fler bonussymboler på rad, från vänster till höger, på en vinstlinje. Du väljer sedan att stanna bonushjulet helt själv och har du tur landar du på chansen att spela på det andra bonushjulet. Även under det andra bonushjulet sitter du helt i kontroll och väljer när det ska stanna. Har du tur landar du på det tredje hjulet och det är här det finns chans att plocka hem det stora vinstbeloppet. Om du inte landar på dessa hjul under bonusspelet tilldelas du mynt som plåster på såren.

Chans att förändra ditt liv

mega fortune slot

När man spelar Mega Fortune så förstår man att NetEnt har gjort ett väldigt välgjort jobb. Spänningen är olidlig och även om du inte vinner den stora vinsten så är de andra vinsterna i det bättre slaget. Om du inte testat Mega Fortune än är det att rekommendera. Och vem vet, det kanske är du som är nästa miljonär?